f in

01 542 56 38

Zdravstveno zavarovanje

DOPOLNILNO ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje krije razliko do polne cene zdravstvenih storitev, česar obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije. Če dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja nimate, morate za večino zdravstvenih storitev doplačati sami.

Zavarovalnica Adriatic Slovenica d.d. je že od leta 1993 nudila zdravstvena zavarovanja, ki jih nenehno razvija in bogati. Tudi v bodoče pod okriljem zavarovalnice GENERALI d.d. se bomo trudili ostati zavarovalnica z največjo ponudbo in številnimi ugodnostmi.

Zakaj se odločiti za pristop k zavarovalni družbi GENERALI d.d.:

  • Ker nam zaupa preko 350.000 zdravstvenih zavarovancev in preko 1.400 izvajalcev zdravstvenih storitev (bolnišnic, zdravstvenih domov, lekarn, …)
  • Ker nudimo možnost zavarovanja za čakalne vrste
  • Ker bomo tudi v bodoče zagotavljali konkurenčno in ugodno premijo
  • Ker smo vodilna zavarovalnica na področju ponudbe dodatnih nadstandardnih zavarovanj
  • Ker do sedaj naši zavarovanci niso imeli problemov s plačevanjem storitev izvajalcev zdravstvenih storitev (bolnišnice, lekarne, …)
  • Ker imajo naši zavarovanci brezplačno zdravstveno info asistenco
  • Ker zakon omogoča zamenjavo zavarovalnice brez stroškov in omejitev
  • In ker bodo obstoječi in novi zavarovanci v prihajajočemu letu poleg zgoraj omenjenih deležni še dodatnih ugodnosti

Specialisti z asistenco

Ko potrebujemo pomoč zdravnika specialista, bi ga želeli obiskati čim hitreje. Velikokrat pa nam hitro okrevanje preprečijo dolge čakalne dobe.

Zdravstvena asistenca v tujini – Zavarovanje za tujino z asistenco

V sodobnem času tako zasebno kot službeno vedno več potujemo in smo toliko bolj izpostavljeni boleznim ali nezgodam tudi v tujini. Stroški povezani z zdravljenjem, pa so v tujini še posebno visoki, zato svetujemo, da pred potovanjem poskrbite za sklenitev zdravstvenega zavarovanja v tujini z asistenco.

Želite izvedeti več?

Zavarovanje za tujino z asistenco potrebujete tudi v primeru vložitve zahtevka po pridobitvi vize za bivanje ali delo v Republiki Sloveniji.

Naši partnerji