f in

01 542 56 38

Prispevki na blogu

Trenutna situacija in Zelena karta

Spoštovani

Po novem določilu Zelene karte ostajajo zelene samo še po imenu.

Zeleno karto vam po novem lahko obnovimo po elektronski ali navadni pošti. Zeleno karto si enostavno natisnete doma preden odpotujete v tujino.

POSEBNO OBVESTILO

Obveščamo vas, da smo zaradi trenutne situacije začasno spremenili uradne ure v  poslovnih prostorih naše zavarovalne agencije.

Uradne ure so v ponedeljek in petek od 9:00 do 13:00 in v sredo od 13:00 do 17:00.

Za nujne zadeve, podaljšanje zavarovanja oziroma pomoč izven tega termina smo dosegljivi na naših GSM številkah ( Žak Darko – 041 734 805 ) ali na mailu info@dami.si .

Vse dobro vam želi ekipa Zavarovalne agencije DAMI

Preverite urejenost svojega obveznega in DZZ zavarovanja z mobilnim telefonom

V ponedeljek, 14. novembra 2013, je Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije na novinarski konferenci predstavil zanimivo in praktično novost, ki jo je razvil v sodelovanju z zavarovalnicami za prostovoljna zdravstvena zavarovanja. Rešitev omogoča preverjanje podatkov o urejenosti zdravstvenega zavarovanja s pošiljanjem SMS sporočila.

Preberi več…

Se je tudi vam pripetila nesreča?

Zavarovanec mora zavarovalnici prijaviti nastanek zavarovalnega primera najkasneje v treh dneh od dneva, ko zanj izve. Če je določeno v zavarovalnih pogojih (predvsem to velja za zavarovalne primere, kot so požar, eksplozija, vlom in rop) mora zavarovanec takoj obvestiti pristojno policijsko postajo ter navesti, katere stvari so bile uničene ali poškodovane oziroma so izginile ob zavarovalnem primeru. Zavarovanec mora dati zavarovalnici vse podatke in druge dokaze, ki so potrebni za ugotavljanje vzroka, obsega in višine škode.

Preberi več…

Kaj pomeni odbitna franšiza?

Določena zavarovanja vključujejo odbitno franšizo.

Odbitna franšiza pomeni, da se pri izplačilu odškodnine obračunava tudi zavarovančeva soudeležbo pri škodi.

Preberi več…

Naši partnerji