f in

01 542 56 38

KD Skladi = Generali Investments

Spoštovani

vaše naložbe imajo novo ime. Družba KD Skladi, prva slovenska družba za upravljanje, je v letu 2019 postala del mednarodne skupine Generali in znotraj nje del družine družb za upravljanje Generali Investments. Vse prednosti dosedanjega plemenitenja sredstev ostajajo enake, hkrati pa se odpirajo vrata in dostop do vseh globalnih virov in trgov, ki jih ponuja ena najbolj uveljavljenih in priznanih mednarodnih finančnih skupin. Generali je ena največjih mednarodnih zavarovalnih skupin, Generali Investments pa tudi eden največjih evropskih upravljavcev premoženja.

Družba KD Skladi se bo preimenovala v Generali Investments. Skladno s preimenovanjem se bo zamenjal tudi logotip družbe, imena poslovalnic, spletne strani in spletne poslovalnice. Vse ostalo, predvsem pa uigrana ekipa strokovnjakov, ostaja enaka.

Skupina Generali je neodvisna mednarodna finančna skupina, ustanovljena leta 1831 in danes prisotna v več kot 50 državah sveta. Za stranke skrbijo tisoči strokovnjakov, na podlagi kazalnikov prodaje, dobička, sredstev in tržne vrednosti pa so po lestvici Fortune Global 500 uvršča med 60 največjih družb na svetu. Družba Generali Investments CEE, katere del so postali KS Skladi, je največja družba za upravljanje v svojem poslu v regiji Srednje in Vzhodne Evrope.

Vsa dodatna vprašanja in informacije dobite na brezplačni številki 080 80 24.

Naši partnerji